Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραμπουρνιώτης: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους για τη στήριξη»

Καραμπουρνιώτης: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους για τη στήριξη»
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 - 17:20

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε προσωρινά από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές, όπως και εμένα, στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Η ελληνική πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημα μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονηθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.
Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεση του στην απόφαση μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος εύχομαι εις το επανιδείν

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά.»

Διαβάστε επίσης