Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει πλάκα να βλέπεις την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ να κατηγορεί άλλους ότι τα… παρατάνε!

Έχει πλάκα να βλέπεις την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ να κατηγορεί άλλους ότι τα… παρατάνε!
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 15:17

Τρολάρονται μόνοι τους εκεί, στην προπαγάνδα. Μια ζωή τα ίδια. Για να μην μπλέκουμε και πολύ την ιστορία, αφού με αφορμή το… χάντμπολ γράφουν τα «παπαγαλάκια» (έμαθαν και το χάντμπολ και ασχολούνται ενεργά, από τότε που μπήκε σε αυτό ο Θρύλος και τα σάρωσε όλα…), αναλύσαμε τι έγινε εκεί. Τι γίνεται γενικότερα. Τη θέση του Ερασιτέχνη, το αλλοιωμένο πρωτάθλημα, όλα τα δρώμενα, από τον τελικό της ντροπής, με τα επεισόδια, στο γήπεδο της ΑΕΚ και έπειτα. Μέχρι εδώ… Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, πως ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο, όπως και στο μπάσκετ, να πάψει να δίνει… οντότητα στη… σιχασιά και αποχώρησε.

Αλλά το να βγαίνει η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ (κατά κύριο λόγο, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από χρώμα πορτοκαλί) και να κατηγορεί άλλους και δη τον Ολυμπιακό, ότι… τα παρατάει, είναι -τουλάχιστον- κωμικό. Εντάξει ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εξάλλου, σε αυτή τη χώρα, ό,τι δηλώσεις είσαι. Και αν κάποιοι δηλώνουν αντικειμενικοί και κάποιοι άλλοι τους… πιστεύουν, εμάς μας περισσεύει. Αλλά!

Πλησιάζουν οι μέρες βρε παιδί μου και όπου να ‘ναι έρχεται η… επέτειος του «δεν κατεβαίνω στο Καραϊσκάκη», που είχε πει ο ΠΑΟΚ, για τη ρεβάνς Κυπέλλου του 2016. Κωμωδία… Να μιλούν αυτοί, για «τα παρατάω». Να λένε αυτοί, για άλλους, ό,τι τα παρατάνε. Οι ίδιοι που κάποτε έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ κάνει… θυσίες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για αυτό τον λόγο δεν κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου…

Θυμίζουμε: Σύμφωνα με πληροφορίες χθες έγινε ευρεία σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ (σ.σ. σε αυτό δεν μετείχε ο Ιβάν Σαββίδης), του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και του Γιώργου Κούδα έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα. Από όλους όσοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση, υπήρξε ομόφωνη εισήγηση προς τον μεγαλομέτοχο πως η ομάδα δεν πρέπει να κατέβει.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ με την επιλογή του αυτή, τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως για να έρθουν οι ριζικές αλλαγές απαιτούνται και θυσίες, με τον Δικέφαλο να μην έχει λόγο να κάνει πίσω από τη στιγμή που έπειτα από τόσες μέρες δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό που να δείχνει πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωραίο ε; Και αυτοί τώρα κουνάνε το δάχτυλο σε άλλους και δη στον Ολυμπιακό… Τρομερό!

** Στη φωτογραφία, στις 27 Απριλίου του 2016, ο Νταβίντ Φουστέρ περιμένει τον ΠΑΟΚ να κατέβει στο Καραϊσκάκη, για τη ρεβάνς Κυπέλλου… Μάταια…

Διαβάστε επίσης