Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο

Προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 12:23

Τι θέλησε να μας πει ακριβώς ο Παπασταμάτης, όταν προσπαθώντας να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, για το περιστατικό της Χαλκίδας, ήρθε στο προσκήνιο η… φιέστα του Ολυμπιακού; Μιλάμε για προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο, με το γνωστό πορτοκαλί Μέσο που πρωτοστατεί σε αυτή, να συνεχίζει να προσπαθεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό.

Τι σχέση μπορεί να έχει μία αυθόρμητη συγκέντρωση φιλάθλων, έξω από ένα γήπεδο, για να πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει και οδηγίες ώστε να αυτό να μη γίνει, με… 1000+ άτομα σε μια εξέδρα, σε κλειστό γήπεδο στη… Χαλκίδα, σε αγώνα, στον οποίο την ευθύνη διοργάνωσης έχει η ΑΕΚ;

Μιλάμε για δύο ανόμοια πράγματα, τα οποία όχι απλά δεν μπορούν να συγκριθούν, αλλά είναι κωμικά προπαγανδιστικό το να τα βάζουμε δίπλα-δίπλα!

Αναρωτιόμαστε, βεβαίως πως και μία σουηδική ομάδα, δέχθηκε να δώσει δύο ματς που κρίνουν ευρωπαϊκό τίτλο εδώ και ειδικά στο ένα, ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα, να έχει και… 1000 Αεκτζήδες, στην εξέδρα. Τα πρωτόκολλα πήγαν περίπατο μάλλον… Ε, λοιπόν αυτό δεν συγκρίνεται με συγκέντρωση κόσμου σε ανοικτό χώρο και με δική του πρωτοβουλία… Εδώ μιλάμε για αγώνα, για κλειστό γήπεδο, με την ευθύνη της αστυνομίας, φυσικά, να είναι μεγάλη για αυτές τις εικόνες…

Όσο για τα… βασίλισσα της Ευρώπης και όλα αυτά, ας… αράξουν λιγάκι. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος είναι πάντα σημαντικός, αλλά ο Ολυμπιακός όταν σήκωσε το Challenge Cup, απέναντι στην Μπούρσα, μέσα στην Τουρκία, η αντίπαλος του Θρύλου είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, σε σχέση με μια σουηδική ομάδα, με μικρό μπάτζετ, που κλήθηκε να νικήσει η ΑΕΚ εδώ στην Ελλάδα... Οπότε ας κουλάρουν λιγάκι όλοι εκείνοι που νομίζουν ότι ξαφνικά… κατέκτησαν την Ευρώπη. Δεν φτάνουν ούτε στο… δαχτυλάκι του ποδιού, τον Θρύλο της ΕΥΡΩΠΗΣ!

Διαβάστε επίσης