Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει δικούς του, Αραπακόπουλο και Δομπρή

Κάνει δικούς του, Αραπακόπουλο και Δομπρή
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 16:28

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος και ο Χαράλαμπος Δομπρής είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος, μάλιστα, επιστρέφει στην ομάδα, αφού ήταν παρών στο τελευταίο πρωτάθλημα του Θρύλου, στην Ελλάδα, παίζοντας για 2 χρόνια με την ερυθρόλευκη.

Ο 27χρονος διεθνής πίβοτ που ξεκίνησε την πορεία του από τον ΑΣΕ Δούκα, επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για μία νέα αρχή, με τα ερυθρόλευκα, με στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί όπου ανήκει. Ο Αραπακόπουλος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ πέρυσι, όπως και ο Δομπρής, ο οποίος επίσης πιάνει λιμάνι. Ο Αραπακόπουλος, συγκεκριμένα, στο λιμάνι θα βρει συμπαίκτη του ξανά τον Χαράλαμπο Δομπρή, με τον διεθνή πλέι μέικερ να ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο, ερχόμενος από την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό. Για πρώτη φορά όμως.

Οι δύο μεταγραφές είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν. Και οι δύο παίκτες θα ντυθούν άμεσα στα ερυθρόλευκα και όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μένουν μόνο οι ανακοινώσεις, για να επισημοποιηθούν. Ο Θρύλος ενισχύει έτσι και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης