Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάντμπολ: Δείχνει από νωρίς «τα δόντια του»

Χάντμπολ: Δείχνει από νωρίς «τα δόντια του»
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 13:35

Νίκη λοιπόν για τον Θρύλο, στο πρώτο του φιλικό, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας. Κριτήριο ένα φιλικό μονάχα ΔΕΝ μπορεί να είναι. Και δεν πρέπει να είναι. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει και στο Χάντμπολ «τα δόντια του» και στέλνει από νωρίς απαντήσεις, σε όλους όσοι θέλησαν να τον… απαξιώσουν και να τον… τελειώσουν, από την «σκηνή» του ελληνικού Χάντμπολ.

Παίρνοντας θάρρος από τις αβάντες εδώ κι εκεί, ορισμένοι έβγαλαν… μεγάλη γλώσσα. Παίρνοντας θάρρος από το καθεστώς ατιμωρησίας, το οποίο παρατηρήθηκε να λειτουργεί υπέρ τους, ορισμένοι πίστεψαν ότι ο Ολυμπιακός… θα κάνει στην άκρη.

Έσφαλαν όμως. Ο Θρύλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να επαναφέρει και την ομάδα Χάντμπολ στην κορυφή. Εκεί όπου βρέθηκε πολύ πρόσφατα, με όλη της την αξία και όχι… ετσιθελικά. Ο Ολυμπιακός δουλεύει μεθοδικά και έχει κάνει σημαντικές προσθήκες, στην ομάδα, η οποία θα κάνει τον δικό της αγώνα, στο ελληνικό πρωτάθλημα, για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια, όπως της αξίζει.

Και ΑΥΤΗ είναι η πρώτη μεγάλη ήττα των «απέναντι». Εκείνων που νόμιζαν, εκείνων που ήθελαν να πιστεύουν, εκείνων που προσπαθούσαν να πείσουν και τους άλλους, ότι ο Ολυμπιακός… «πέταξε λευκή πετσέτα» στο Χάντμπολ. Έτσι μας έλεγαν… Γελάστηκαν… Θα το διαπιστώσουν και καλύτερα, κατά τη διάρκεια της σεζόν…

Διαβάστε επίσης