Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Χάντμπολ: Δικός του ο Οστρούτσκο! (photo)

Ολυμπιακός | Χάντμπολ: Δικός του ο Οστρούτσκο! (photo)
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:47

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην κάλυψη του κενού του Ρακότσιγια, με μία εξαιρετική προσθήκη, ενός έμπειρου παίκτη! Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ουκρανού αριστερού μπακ, Βλάντισλαβ Οστρούτσκο! Ο πολύπειρος παίκτης είναι πλέον κομμάτι του Θρύλου και εντάσσεται άμεσα στην ομάδα! Δεν αφήνει τίποτα στην… τύχη του, ο Ερασιτέχνης, ο οποίος καλύπτει άμεσα το κενό που προέκυψε, στην ομάδα του Καρασαββίδη.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο. Ο διεθνής Ουκρανός (ημ. γέννησης 5/3/1986), ύψους 2,02μ. αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ουκρανίας με 123 γκολ σε 49 αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί σε: Ζαπορίζιε (Ουκρανία), Νέβα (Ρωσία), Μότορ (Ουκρανία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Σουργκόι (Ουγγαρία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία), Άζοτι Πουλάβι (Πολωνία), Eurofarm (Βόρεια Μακεδονία), Σέλκα Εσκισεχίρ (Τουρκία), Αλ Ραγιάν (Κατάρ). Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ισπανική Σινφίν Κατάμπρια με την οποία σημείωσε 40 γκολ σε 12 αγώνες.

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης