Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγνώμη από τον κόσμο, έπρεπε να ρίξουμε ταχύτητα»

«Συγνώμη από τον κόσμο, έπρεπε να ρίξουμε ταχύτητα»
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:52

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, από τη νίκη του Θρύλου απέναντι στον Άρη Νίκαιας:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, γιατί από το 40 και μετά έπρεπε να κατεβάσουμε ταχύτητα και να χρησιμοποιήσουμε κάποια σχήματα, και κάποια παιδιά που δεν έπαιζαν στη θέση τους.

Το σημαντικό σήμερα, με τον όγκο των απουσιών που έχουμε, ήταν να φύγουμε υγιείς όλοι, κάτι το οποίο επετεύχθη, μαζί με μια καλή εμφάνιση, μέχρι εκείνο το σημείο στο οποίο η ομάδα ήταν όπως είχε σχεδιαστεί να είναι σήμερα. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε 100% στο να ενσωματώσουμε τον Βλαντίσλαβ και να αρχίσουμε να βάζουμε αυτά τα στοιχεία που μας λείπουν, στο τακτικό μας παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μπούντιτς, τόνισε: «Σήμερα πήγαν όλα καλά. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους για το σημερινό παιχνίδι.
Κάναμε ό,τι ζήτησε ο προπονητής, ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πήραμε δυο ακόμα πόντους και οι νίκες είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς αυτή την περίοδο.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν σήμερα. Τέλος συγχαρητήρια και στους νεότερους παίκτες μας που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν σήμερα δείχνοντας ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτούς. Κερδίσαμε, αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Με Σαλαμίνα για το 3/3

Με Σαλαμίνα για το 3/3

Με μοναδικό στόχο την 3η νίκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (02/10,20:00) την ομάδα της Σαλαμίνας.

Άνετος ο Θρύλος

Άνετος ο Θρύλος

Έκανε το δύο στα δύο ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη Νίκαιας, με το υπέρ του 35-25 στο Ρέντη...