Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα ντέρμπι! Θρύλε γερά!

Ώρα ντέρμπι! Θρύλε γερά!
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 10:37

Έφτασε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, στη Handball Premier! Ο Θρύλος υποδέχεται στο Ρέντη την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, επί της ανταγωνίστριας για τον τίτλο. Το ματς μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και θα το παρακολουθήσετε και σε live streaming, μέσα από το gavros.gr!

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) με χαλάρωμα και το θετικό για τον Γιώργο Καρασαββίδη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση τον Θοδωρή Δεληχρήστο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης, Βλαντσιλάβ Οστρούτσκο.

Για την είσοδο στο ματς, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά, με τα ακόλουθα:

Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € & 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 10:00π.μ.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η παρουσία θεατών επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου και για την είσοδο τους είναι απαραίτητα τα εξής:

-Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για ενήλικους.

- PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών, για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

-Self Test για ανηλίκους έως 12 ετών.

Πάμε για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ!

Ισόπαλο (18-18) το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο Ρέντη! Άμυνα ΑΤΣΑΛΙ ο Θρύλος, διαιτησία με… ερωτηματικά, ατυχία στο σκοράρισμα…