Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αναβολή στο Χάντμπολ λόγω κορονοϊού

Αναβολή στο Χάντμπολ λόγω κορονοϊού
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 14:32

Την αναβολή όλων των αγώνων για την τρέχουσα αγωνιστική που θα γινότανε μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου αποφάσισε η ομοσπονδία του Χάντμπολ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με την πανδημία.

Η Ο.Χ.Ε. έκανε γνωστή την απόφαση της αναβολής, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/1/2022, αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022).

Η Επιτροπή, προχώρησε σε αυτή την απόφαση με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα γενικότερα όπου παρουσιάζεται μια κλιμακούμενη αύξηση κρουσμάτων, αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω θετικών αποτελεσμάτων έχοντας ως στόχο να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το όλο σύστημα και με τις αθλητικές συναντήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ καταλήγει ότι "αντιλαμβανόμαστε την όποια αναστάτωση μπορεί να προκύψει από την αναβολή και τον επανορισμό των αγώνων, αλλά εκτιμάται περισσότερο η υγεία των αθλητών/τριών και συντελεστών του αθλήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί μια το όσο δυνατόν ασφαλέστερη αγωνιστική συνέχεια των πρωταθλημάτων».

Διαβάστε επίσης