Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ντου» Παπασταμάτη και ευθείες απειλές κατά των διαιτητών, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

«Ντου» Παπασταμάτη και ευθείες απειλές κατά των διαιτητών, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 18:08

Τραμπουκισμούς και απειλές του Σταμάτη Παπασταμάτη με αποδέκτες τους διαιτητές περιελάμβανε το... μενού της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που διεξήχθη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» με την οποία άνοιξε η αυλαία της Β’ φάσης της Handball Premier.

Ο Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικός ηγέτης του τμήματος Χάντμπολ, στο ημίχρονο του αγώνα επιτέθηκε στους διαιτητές κατευθυνόμενος προς την γραμματεία, με τις ενέργειες του οι οποίες καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος να αμαυρώνουν για μια ακόμα φορά το ελληνικό χάντμπολ.

Συγκεκριμένα όπως έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: «Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Πρόεδρος της Α’ ομάδας, κ. Παπασταμάτης, απευθύνθηκε προς τους διαιτητές, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι της γραμματείας, λέγοντας τα εξής: “Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα”».

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, το οποίο αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο δύσμοιρο ελληνικό χάντμπολ, το οποίο παραμένει αιχμάλωτο συγκεκριμένων συμφερόντων.

Όταν τόσα χρόνια έχει κυριαρχήσει η ατιμωρησία, η ανοχή και η αβάντα της ΟΧΕ με αποδεκτή μια συγκεκριμένη ομάδα, τέτοια περιστατικά σαν το σημερινό δεν θα αποτελούν την εξαίρεση αλλά τον κανόνα!

Σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο μετέδιδε η κρατική τηλεόραση, ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης την έπεσε στους διαιτητές, τους οποίους απείλησε ανοικτά.

Αναμένουμε την αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του Σταμάτη Παπασταμάτη, ο όποιος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σωρεία ποινών, όπως μεταξύ άλλων την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και στέρηση από την ΕΦΙΠ της στέρησης φίλαθλης ιδιότητας.

Και ένα ερώτημα που προφανώς θα μείνει αναπάντητο, ως πότε η ΟΧΕ θα ανέχεται τη συστηματική δυσφήμιση του αθλήματος το οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί, από μια συγκεκριμένη ομάδα;

Διαβάστε επίσης