Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε παράκρουση η ΑΕΚ, ψέματα και αστεία προπαγάνδα!

Σε παράκρουση η ΑΕΚ, ψέματα και αστεία προπαγάνδα!
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 23:04

Ότι ολόκληρος ο οργανισμός της… χαντμπολικής ΑΕΚ τελεί υπό σύγχυση το καταγράψαμε χθες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα από δημοσίευμα σε κιτρινόμαυρο μέσο το οποίο ανακάλυψε σύμπνοια και κοινό μέτωπο του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ! Το αστείο και ανυπόστατο φυσικά γεγονός δεν είναι αυτό.

Αλλά ότι στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης «εθεάθη να κάθεται μαζί με τον έφορο του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη» στο πρόσφατο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Αερωπό Έδεσσας, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «το κλίμα φαινόταν να είναι εξαιρετικό και η συζήτηση θερμή»!

Και κάπου εδώ ο… πινόκιο σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η συγκεκριμένη είδηση, αποτελεί προϊόν αστείας προπαγάνδας και ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια είναι ένα τεράστιο ψέμα, αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ουδέποτε έκατσε με τον έφορο του ΠΑΟΚ και δεν είχε καμία συνομιλία μαζί του (όχι ότι θα ήταν μεμπτό ακόμα και αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί).

Η αλήθεια είναι αυτή αλλά προφανώς και δεν ενδιαφέρει αυτούς που διαρρέουν αυτά τα ψέματα. Από τη στιγμή που επιλέγουν να αναφέρουν ψευδή γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο αληθινό γεγονός, δείχνει ότι οι «επενδυτές» του χάντμπολ βρίσκονται σε παράκρουση!

Δεν μπορούν τα παλικάρια να ανταποκριθούν σε επικοινωνιακό επίπεδο, εκθέτοντας τα δικά τους επιχειρήματα και καταφεύγουν σε μυθεύματα. Μιλάμε για αστεία προπαγάνδα νηπιακού επιπέδου.

Εδώ αναφέρουν ότι οι δυο σύλλογοι τοποθετήθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Κασσιμάτης». Ούτε μέσω ανακοίνωσης, ούτε μέσω κάποιας διαρροής ή δήλωσης εκπροσώπου του. Όπως έκανε ο ΠΑΟΚ δηλαδή που εκφράστηκε δια στόματος του εφόρου του Δημήτρη Χασεκίδη και πέραν της δήλωσής του… σιωπή.

*Η ένθετη φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα «votanistas.com».

Διαβάστε επίσης