Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δράμα-Ολυμπιακός: Επιβλητικός ο Θρύλος, στο +6 στο ημίχρονο!

Δράμα-Ολυμπιακός: Επιβλητικός ο Θρύλος, στο +6 στο ημίχρονο!
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 13:07

O Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι για να πάρει το «διπλό» στη Δράμα και να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Β’ φάση της Handball Premier, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης τους Δομπρή (4 γκολ), Καραμπουρνιώτη (4 γκολ και 2 κερδισμένα πέναλτι) και Μπάγιο (4 γκολ).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ του Οστρούτσκο και του Καραμπουρνιώτη. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός που στόχευε στον πίβοτ του, διατήρησε το προβάδισμά του, χάρη σε δύο πέναλτι τα οποία κέρδισε ο Καραμπουρνιώτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος, με το σκορ να ανεβαίνει σε 2-4.

Ο Παπαβασίλης στον αιφνιδιασμό, με ασίστ του Μπάουερ έκανε το 2-5, για να έρθει ο Καραμπουρνιώτης, και πάλι, και να κάνει το 2-6 με ένα πολύ όμορφο τελείωμα. Οι Δραμινοί αντέδρασαν και με πρωταγωνιστή τον Τόσκα, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, μείωσαν σε 4-6, με τον Μπάγιο να κάνει το 4-7 και πάλι με ασίστ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπάουερ. Ο Καραμπουρνιώτης με δύο συνεχόμενα τέρματα έκανε το 5-9 για τον Θρύλο, με τους Δραμινούς να σκοράρουν δύο συνεχόμενα τέρματα με τον Νίοκλιτς. Μπάγιος και Παπαβασίλης ανέβασαν τη διαφορά στα 5 γκολ (6-11) με τον Τόσκα να μειώνει σε 8-11 με δύο προσωπικά τέρματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν αντίδραση και με εξαιρετική πάσα του Μοντόρο στον Παπαβασίλη, με τον τελευταίο να κάνει τρομερό τελείωμα, έκαναν το 9-12, διατηρώντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το +3 διατήρησε ο Ολυμπιακός με ένα φανταστικό τέρμα του Δομπρή από την περιφέρεια, με τον Μπάγιο να κάνει το 10-14 σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό για την ομάδα του Καρασαββίδη. Ο πλέι μέικερ του Θρύλου, Δομπρής, συνέχισε να διευρύνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό και με ένα, ακόμη, εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 10-15 με τη συμπλήρωση 23 λεπτών στο παιχνίδι. Ο Νίκολιτς μείωσε σε 11-15, όμως ο Δομπρής σκόραρε, και πάλι, για τον Ολυμπιακό και διατήρησε το +5 (11-16). Το… κρεσέντο του διεθνή πλέι μέικερ του Ολυμπιακού συνεχίστηκε, με τον Δομπρή να πετυχαίνει το τρίτο διαδοχικό γκολ της ομάδας του, η διαφορά ανέβηκε στα έξι γκολ (11-17).

Η απόδοση του Ολυμπιακού συνέχισε να ανεβαίνει, διαρκώς, και η ομάδα του Καρασαββίδη πήρε προβάδισμα επτά τερμάτων με γκολ του Μπάγιου, έπειτα από ασίστ του Μοντόρο, με το σκορ να ανεβαίνει σε 11-18 και τη Δράμα να έχει δίλεπτη αποβολή, αλλά να μειώνει σε 12-18 με τον πίβοτ της. Ο Κρητικός έκανε το 13-19, με το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση, με τον Μπάουερ να αποκρούει ένα σουτ του Τόσκα στην «εκπνοή» του πρώτου ημιχρόνου και να κρατάει το προβάδισμα των 6 γκολ για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης