Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αερωπός Έδεσσας-Ολυμπιακός: Πάτησε γκάζι και +3 στο ημίχρονο

Αερωπός Έδεσσας-Ολυμπιακός: Πάτησε γκάζι και +3 στο ημίχρονο
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 13:14

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κόντρα στον Αερωπό ο οποίος αγωνιζόταν με σκληράδα στην άμυνα και δυσκόλευε τις «ερυθρόλευκες» επιθέσεις. Ο Αερωπός Έδεσσας άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Μίγγα, ο οποίος πραγματοποιούσε πολύ καλή εμφάνιση, και αμυντικά και επιθετικά, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με τον Κρητικό και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ με 2-1 και 4-2, με τον Παπαδόπουλο να καταφέρνει να σκοράρει δις και να κάνει, πρώτα, το 2-2 και, έπειτα, το 4-3. Η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη δυσκολευόταν να νικήσει τον Βέρεμτσουκ, ο οποίος πραγματοποιούσε εντυπωσιακή εμφάνιση και έλεγε «όχι» σε πολλές προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» για γκολ. Ο Αερωπός εκμεταλλευόταν την αστοχία του Ολυμπιακού και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων, με 6-3, με τον Τσέλιο να είναι καταλυτικός σε αυτήν την προσπάθεια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Καρασαββίδης κάλεσε τάιμ άουτ και είδε την ομάδα του να βγαίνει με διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο και να βελτιώνει την εικόνα της. Ο Μοντόρο έκανε το 6-4, με τον Αερωπό να σκοράρει ξανά και να κάνει το 7-4, φέρνοντας και πάλι την διαφορά στο +3 για τους γηπεδούχους. Σε εκείνο το σημείο όμως, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν… γκάζι και έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί 0-5, παίρνοντας προβάδισμα με 7-9. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεσή του στην άμυνα και έγινε πιο αποτελεσματικός μπροστά, σκοράροντας το 7-5 με τον Οστρούτσκο, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σλαβούλιτσα έκανε το 7-6. Ο Παπαδόπουλος με πέναλτι έκανε το 7-7, με τον Οστρούτσκο να σκοράρει πίσω από την σέντρα σε κενή εστία για το 7-8.

Οι πολύ σκληρές «ερυθρόλευκες» άμυνες συνεχίστηκαν, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να το εκμεταλλεύονται και να βγαίνουν στην κόντρα εύκολα, με τον Μιχαηλίδη να κάνει το 7-9 και τον Παπαδόπουλο το 8-10, απαντώντας στο γκολ του Γερμάσεβιτς, ο οποίος έκανε και το 9-10. Το σκορ έμενε κοντά, με τον Ολυμπιακός, όμως, να έχει το πάνω χέρι και το προβάδισμα μετά από το 16ο λεπτό. Ο Οστρούτσκο έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή του εμφάνιση και με ένα αρκετά δύσκολο γκολ έκανε το 9-11, δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Καρασαββίδη.

Στο 29’ ο Καραμπουρνιώτης κέρδισε το πέναλτι με μια τρομερή κίνηση στη θέση πίβοτ, με τον Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 9-12, με το έκτο του τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο το οποίο έληξε με το 9-12 και τον Ολυμπιακό να διατηρεί το +3, παρά το μουδιασμένο του ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης