Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Καταπληκτική εμφάνιση και +5 στο ημίχρονο!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Καταπληκτική εμφάνιση και +5 στο ημίχρονο!
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 18:41

Ο Θρύλος μπήκε δυναμικά στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να έχει το προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΟΚ από την αρχή της αναμέτρησης, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πολύ διαβασμένοι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά στα τρία γκολ στο 6-9, λίγο μετά την συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού με τέρμα του Μοντόρο, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν αέρα τριών τερμάτων σε μια σπουδαία αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Καβουσανάκη στον αιφνιδιασμό έκανε το 7-9, με τον Κανδύλα να απαντάει άμεσα και να φέρνει και πάλι το +3 για τον Ολυμπιακό, με το σκορ στο 7-10, στα 20 λεπτά παιχνιδιού. Ο Τζωρτζίνης από πλευράς ΠΑΟΚ, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 8-10, με τον Γιώργο Καρασαββίδη να καλεί τάιμ άουτ, ώστε να ηρεμήσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας και μέχρι το ημίχρονο. Μετά το τάιμ άουτ, ο Μοντόρο έκανε το 8-11 για τον Ολυμπιακό.

Ο Πασσιάς απάντησε στο γκολ του ΠΑΟΚ και με τρομερό σκαστό σουτ έκανε το 9-12, διατηρώντας αυτό το πολύτιμο +3 για τον Ολυμπιακό. Ο Καβουσανάκης έκανε το 10-12, με τον Σλαβούλιτσα να απαντάει άμεσα και με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ, να κάνει το 10-13 για τον Ολυμπιακό, στο 25’. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 11-13, με τον Ολυμπιακό να αντιδράει μετά το γκολ και να βγαίνει στον αιφνιδιασμό με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 11-14 και να μην επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να επιδιώξει να μειώσει την διαφορά στο ένα τέρμα.

Ο Κοτανίδης με σπουδαία απόκρουση διατήρησε το +3 για τον Ολυμπιακό, με 3 λεπτά να απομένουν για την λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπάγιος στην αμέσως επόμενη επίθεση πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, διευρύνοντας την διαφορά σε 11-15, σε μια φάση που οφείλεται ολοκληρωτικά στην μαχητικότητα του Καραμπουρνιώτη, ο οποίος «έσωσε» μια χαμένη κατοχή.

Ο Παπαδόπουλος με έναν εντυπωσιακό αιφνιδιασμό και γκολ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ έκανε το 11-16, σε μια φάση που ξεκίνησε από το κερδισμένο επιθετικό φάουλ του Πασσιά. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την εξαιρετική τους εμφάνιση και κατάφεραν να διατηρήσουν ένα ασφαλές προβάδισμα ως το ημίχρονο, καθώς έβγαλαν εντυπωσιακή άμυνα στην εκπνοή του ημιχρόνου και διατήρησαν το +5!

Διαβάστε επίσης