Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ατιμωρησία της ΑΕΚ! Ποινή «χάδι» με ΑΝΑΣΤΟΛΗ στον Λέμος!

Νέα ατιμωρησία της ΑΕΚ! Ποινή «χάδι» με ΑΝΑΣΤΟΛΗ στον Λέμος!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 13:53

Την ποινή του αποκλεισμού των δυο αγωνιστικών, με ΑΝΑΣΤΟΛΗ «επέβαλε» στον Πάτρικ Λέμος ο αθλητικός δικαστής. Δηλαδή επί τους ουσίας, μια ακόμα ατιμωρησία για την ΑΕΚ, στον «μαγικό» κόσμο του ελληνικού χάντμπολ, αφού ο Πάτρικ Λέμος θα αγωνιστεί κανονικά στη συνέχεια των τελικών που θα κρίνουν τον τίτλο!

Πρόκειται για μια ποινή «χάδι» και ένα ακόμα σκάνδαλο, που έρχεται ως συνέχεια στις αναρίθμητες πλέον υποθέσεις που η ΑΕΚ αποφεύγει τις συνέπειες και πέφτει στα… μαλακά!

Ο κανονισμός για το παράπτωμα του Λέμος, για εκτός φάσης χειροδικία, είναι σαφής και προβλέπει ποινή 3-4 αγωνιστικών -χωρίς αστερίσκους και αναστολές- αφού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποκλεισμός 3-4 αγωνιστικών ημερών: Σε αγωνιζόμενο που αποβάλλει ο διαιτητής από τον αγώνα για βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο, συμπαίκτη ή θεατή κατά τη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο (δηλαδή χειροδικία, λάκτισμα και γενικά κάθε ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα την κακοποίηση των παραπάνω)».

Και τελικά επιβάλλεται ποινή δυο αγωνιστικών με αναστολή! Μήπως να του ζητήσουν και συγγνώμη του Λέμος; Αλλά τι πιο σύνηθες θα σκεφτεί ο κόσμος, αφού στο συγκεκριμένο άθλημα τα έχουμε δει πλέον όλα!!

Έχουμε δει την ΑΕΚ να μην δικάζεται και να μην τιμωρείται για εισβολή των οπαδών της στο γήπεδο, να της απονέμεται «χάρτινο» πρωτάθλημα πίσω από τις κλειστές πόρτες της ομοσπονδίας, ενώ ήταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό και να τυγχάνει ασυλίας και προστασίας τόσο στις δικαστικές αίθουσες όσο και με τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές σε ένα σωρό αναμετρήσεις. Επίσης έχουμε δει την ΑΕΚ να μην πληρώνει πρόστιμα δεκαετίας, υπό την ανοχή της ΟΧΕ, που σφυρίζει αδιάφορα και από την άλλη ορισμένους να το παίζουν και επενδυτές στο άθλημα...

Αυτό που προκύπτει αβίαστα ως συμπέρασμα από το νέο… κρούσμα ατιμωρησίας του συγκεκριμένου σωματείου, είναι το εξής: «Μπουκάρετε μέσα, σπάστε τα όλα, βαράτε όποιον θέλετε, απλά να φοράτε κιτρινόμαυρα και δεν τρέχει τίποτα!»…

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, γερά, ξανά!

Θρύλε, γερά, ξανά!

Ο Ολυμπιακός παίζει με την ΑΕΚ (16/5, 20:00) στον 3ο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier και με νίκη παίρνει κούπα...