Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ερασιτέχνης δείχνει τον δρόμο: Όπου πας εσύ, θα είμαι πάντα εγώ!

Ο Ερασιτέχνης δείχνει τον δρόμο: Όπου πας εσύ, θα είμαι πάντα εγώ!
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 13:42

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει προς τον τελικό της Handball Premier, τη Δευτέρα! Απέναντι στην ΑΕΚ, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 3-1 στη σειρά και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα! Και φυσικά δεν θα είναι μόνος. Όπως δεν ήταν μόνος στη φιέστα (όπως ήλπιζαν οι εχθροί του) ή στο Βελιγράδι (όπως επίσης ήλπιζαν οι εχθροί του). Θα έχει δίπλα του τον κόσμο του! Ξανά! Και ο Ερασιτέχνης δείχνει τον δρόμο: Όπου πας εσύ, θα είμαι πάντα εγώ! Μεγάλη κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, η ναύλωση των πούλμαν για τη Χαλκίδα και τον τελικό με την ΑΕΚ, στο χάντμπολ!

Θυμίζουμε:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει, ότι για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των φιλάθλων του, για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier με αντίπαλο την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (23/5, 19:30), θα ναυλωθούν πούλμαν με προορισμό τη Χαλκίδα και το κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης». Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (23/5) στις 17:00 από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δηλώσεις συμμετοχής, όπως και η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιούνται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) την Παρασκευή (20/5) και ώρες 10:00-18:00 και την Δευτέρα (23/5, 10:00-17:00).

Διαβάστε επίσης