Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάντμπολ: Με τα πούλμαν από το Καραϊσκάκη για την κούπα στη Χαλκίδα!

Χάντμπολ: Με τα πούλμαν από το Καραϊσκάκη για την κούπα στη Χαλκίδα!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 16:51

Ο Ολυμπιακός, στο Χάντμπολ Ανδρών, έχει μπροστά του ακόμη μία μεγάλη πρόκληση! Ακόμη μία τεράστια μάχη να δώσει, η οποία όμως μπορεί να του κερδίσει… τον πόλεμο! Να σημάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΚ! Ο Θρύλος τη Δευτέρα παίζει τον τέταρτο και -ευχή όλων- πιθανώς τελευταίο τελικό της σειράς με την ΑΕΚ, στη Χαλκίδα.

Και οι οπαδοί του Θρύλου έχουν τη δυνατότητα, φυσικά, να το ζήσουν από κοντά! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να μετακινηθούν ξανά και να ζήσουν από κοντά τον τελικό με την ΑΕΚ, που μπορεί να σημάνει τίτλο! Τα πούλμαν αναχωρούν στις 17:00 από Καραϊσκάκη και όπως είχε γίνει γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 2111007060 στο Τμήμα Μελών, τη Δευτέρα από τις 10:00 το πρωί!

Μετά το έπος του Βελιγραδίου, όπου ο κόσμος έδειξε ΞΑΝΑ τι σημαίνει να αγαπάς τον Ολυμπιακό, έχει άμεσα την ευκαιρία να βάψει ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΞΑΝΑ τη Χαλκίδα! Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί να στηρίξει την ομάδα Χάντμπολ και παρότι μεγάλος όγκος βρέθηκε στο Βελιγράδι για το Final 4, η κινητικότητα για τον αυριανό 4ο τελικό στη Χαλκίδα είναι μεγάλη!

Πάμε ΘΡΥΛΕ! Με τον κόσμο δίπλα, για κούπα!

Διαβάστε επίσης

Ματς κούπας για τον Θρύλο

Ματς κούπας για τον Θρύλο

Στον 4ο τελικό της Handball Premier, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη επί της ΑΕΚ (19:30) για να σηκώσει το πρωτάθλημα στη Χαλκίδα...