Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πούλμαν από τον Ναό, ο λαός του Θρύλου πάει Χαλκίδα!

Με πούλμαν από τον Ναό, ο λαός του Θρύλου πάει Χαλκίδα!
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 12:58

Κοντά στην ομάδα Χάντμπολ, για να σηκώσουμε μαζί την κούπα! Πάμε! Ο τέταρτος τελικός με την ΑΕΚ είναι εδώ και κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος πάει να το σηκώσει! Πάει να πανηγυρίσει άλλο ένα πρωτάθλημα! Και για να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, θέλει να έχει δίπλα του, τον κόσμο του. Ο οποίος έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στη Χαλκίδα, ταξιδεύοντας εκεί με τα πούλμαν που θα αναχωρήσουν από το Καραϊσκάκη!

Θυμίζουμε:

«Οι δηλώσεις συμμετοχής, όπως και η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιούνται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) την Δευτέρα (23/5, 10:00-17:00)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ενημέρωση, για το σημερινό ματς.

Μετά το έπος του Βελιγραδίου, όπου ο κόσμος έδειξε ΞΑΝΑ τι σημαίνει να αγαπάς τον Ολυμπιακό, έχει άμεσα την ευκαιρία να βάψει ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΞΑΝΑ τη Χαλκίδα! Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί να στηρίξει την ομάδα Χάντμπολ και παρότι μεγάλος όγκος βρέθηκε στο Βελιγράδι για το Final 4, η κινητικότητα για τον αυριανό 4ο τελικό στη Χαλκίδα είναι μεγάλη!

ΠΑΜΕ!

Διαβάστε επίσης