Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός: Την γλεντάει με κάθε τρόπο! (video)

Ολυμπιακός: Την γλεντάει με κάθε τρόπο! (video)
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 00:23

Το τρίτο του πρωτάθλημα στο Χάντμπολ κατέκτησε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 25-23 επί της ΑΕΚ, στη Χαλκίδα, στον 4ο τελικό των φετινών πλέι οφ. Έτσι, με συνολικές νίκες 3-1, ο Θρύλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έφτασε συνολικά τα 3 πρωταθλήματα. 3 πρωταθλήματα στα οποία είναι μέσα ΣΕ ΟΛΑ η ΑΕΚ!

Κοινώς, την γλεντάει με κάθε τρόπο ο Ολυμπιακός! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! Και εντός. Και εκτός. Και με 0-2 πίσω στο σκορ στη σειρά των τελικών. Και στη Χαλκίδα. Με κάθε τρόπο, λέμε!

Στο πρώτο του πρωτάθλημα, αν και είχε πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω με 0-2 στη σειρά των τελικών απέναντι στην ΑΕΚ. Ε, και; Σιγά! 3-2, κούπα στον Πειραιά και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Στο δεύτερο πρωτάθλημά του, ο Ολυμπιακός το πήρε, παντελονάτα, μέσα στη ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Με 3-1 στη σειρά των τελικών το σήκωσε ο Θρύλος. Και... ακόμα περιμένουμε να τιμωρηθούν για εκείνα τα έκτροπα. Τι πάει να πει ότι έχουν περάσει χρόνια;

Μεσολάβησαν δύο χρόνια στην πανδημία, και στον πρώτο, η ΑΕΚ πήρε το χάρτινο στην ισοβαθμία! Το πήραν πίσω από τις κλειστές πόρτες της ομοσπονδίας. Χωρίς να έχει παιχθεί ο αγώνας του β’ γύρου, η ΑΕΚ δεν δέχτηκε ούτε αυτό το ματς να γίνει και έτσι, στην ισοβαθμία, η Ομοσπονδία της χάρισε το πρωτάθλημα.

Και φτάσαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Με μειονέκτημα έδρας έπαιξε ο Ολυμπιακός, με τριπλάσιο μπάτζετ και μεγάλη αλαζονεία η ΑΕΚ, αλλά μίλησε η ψυχή και η καρδιά του πρωταθλητή. Και με 3-1 στη σειρά των τελικών, ο Ολυμπιακός πήρε το τρίτο του πρωτάθλημα.

Μέσα σε κάθε ένα πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ. Την έχουμε γλεντήσει με κάθε τρόπο. Και έχουμε πάρει το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Απέναντι στην ΑΕΚ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Διαβάστε επίσης