Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας μετρήσουν για τίτλο κάνα τουρνουά 5Χ5 και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό

Ας μετρήσουν για τίτλο κάνα τουρνουά 5Χ5 και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 12:22

Παραμύθα: Ο παράδεισος των αφηγημάτων εις βάρος του Ολυμπιακου. Δεν έχουν κάτι άλλο να… πουλήσουν. Μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου βγαίνουν οι οικονομολόγοι. Μας λένε για τα έσοδα, για τα έξοδα. Για το πόσα χρήματα έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αναλύουν αξίες, ποσά, συμβόλαια. Πύρινο ρεπορτάζ, καυτό. Τα ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά, τα του Ολυμπιακού. Τα δικά τους (των ομάδων τους δηλαδή) όχι.

Σήμερα, μία ημέρα μετά το νέο αγωνιστικό «χαστούκι» του Ολυμπιακού στους «απέναντι», σε επίπεδο Χάντμπολ, αυτή τη φορά, έπιασαν δουλειά οι… φοροτεχνικοί του βόθρου. Ασχολούνται με τα ΑΦΜ. Μαζί τους και οι υπεύθυνοι του… ληξιαρχείου. Ασχολούνται με την ονοματολογία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλήθεια, με τον αθλητισμό ασχολείται κανείς τους εκεί μέσα; Με το γεγονός ότι τα έβαλαν με τον Ολυμπιακό και ΕΧΑΣΑΝ πάλι, ασχολείται κανείς; Με το γεγονός ότι η ομάδα που επέλεξαν να στηρίζουν, στο χάντμπολ (προφανώς, με τον αντίπαλο του Ολυμπιακού θα πήγαιναν) ΑΠΕΤΥΧΕ να σταθεί όρθια και να κοντράρει σοβαρά τον Θρύλο, ασχολείται κανείς; Με τα αίσχη που έκαναν και με τις διαιτησίες 90-10 υπέρ τους, για να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό, ασχολείται κανείς; Μπα… Ασχολούνται με το πως δημιουργήθηκαν τα τμήματα Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Αυτό τους… καίει.

Προπαγάνδα επιπέδου… δημοτικού, από εκείνους που… μετρούν πρωτάθλημα στο βόλεϊ, όταν ο ελληνικός λαός ήταν στο μέτωπο και πολεμούσε… Που μετρούν… πρωταθλήματα Κέντρου, για να τα βγάλουν παραπάνω και να πουλάνε… ιστορία και τους διορθώνουν οι ομοσπονδίες… Ας μετρήσουν για τίτλο κάνα τουρνουά 5Χ5 και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό και το πως ιδρύθηκαν τα τμήματά του. Το σήμα στην καρδιά είναι ΕΝΑ. Και αυτό τους πονάει… Για τα ΑΦΜ και τα ονόματα, ας πάνε στην Εφορία και στο ληξιαρχείο. Να μας συγχωρούν τώρα. Έχουμε κούπα στο Μπάσκετ Γυναικών ΚΑΙ στο Χάντμπολ Ανδρών, να πανηγυρίσουμε. Τα λέμε…

Διαβάστε επίσης