Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τα ΙΕΚ Ξυνή και γιατί το χάντμπολ πόνεσε τόσο!

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τα ΙΕΚ Ξυνή και γιατί το χάντμπολ πόνεσε τόσο!
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - 12:49

Ο πόνος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ παρά το μειονέκτημα έδρας και παρά το -4 με το οποίο ξεκίνησαν οι ερυθρόλευκοι τη σεζόν είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο μπορεί να αντιληφθεί κανείς. Και θα το εξηγήσουμε:

Στο ποδόσφαιρο το γνωρίζουμε. Κυρίαρχος είναι ο Ολυμπιακός. Όποια και αν είναι η διοίκηση της ΕΠΟ και με κάθε εθνικότητα διαιτητών, το πρωτάθλημα πηγαίνει στο λιμάνι.

Στο πόλο επίσης το γνωρίζουμε ότι σε άνδρες και γυναίκες ο Ολυμπιακός έχει στήσει δυναστεία στην Ελλάδα με τεράστιες διακρίσεις και στην Ευρώπη.

Στο μπάσκετ επίσης μετά τον θρίαμβο του Μέχρι τέλους ήταν απόλυτα αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός πρέσβης της χώρας μας και απόλυτα λογικό να κατακτήσει το κύπελλο και να είναι φαβορί για το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας.

Στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός είναι αχτύπητος εδώ και 6 χρόνια φτάνοντας ακόμα και σε αήττητο σερί 137-0! Δεν εξέπληξε λοιπόν κανέναν το φετινό νταμπλ.

Στο χάντμπολ όμως δεν το περίμεναν. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά με μείον 4 βαθμούς, βρέθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας και παρότι είχε μονίμως προκλητικά κακές διαιτησίες κατάφερε να σπάσει την έδρα της ΑΕΚ και να αναδειχθεί πρωταθλητής με σκορ σειράς 3-1 παρότι είχε υποτριπλάσιο μπάτζετ!

Διαβάστε τη συνέχεια στην Αθλητική Διαπλοκή.

Διαβάστε επίσης