Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Χάντμπολ: Φέρνει Νιοκάς και σκορπάει τρόμο! (videos)

Ολυμπιακός | Χάντμπολ: Φέρνει Νιοκάς και σκορπάει τρόμο! (videos)
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 10:41

Ο Ολυμπιακός δεν… κάθεται στις δάφνες του. Δεν… επαναπαύεται. Διαρκώς εξελίσσεται και θέλει πάντα να στοχεύει ακόμη πιο ψηλά! Το αποδεικνύει άμεσα σε όλα του τα τμήματα και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό συνολικά, καθώς ήδη χτίζει τις ομάδες του «αύριο», με στόχο ξανά την κορυφή, ή την επιστροφή σε αυτή. Και στο Χάντμπολ, όπου την κατέκτησε, θέλει να τη διατηρήσει! Και σε αυτή του την προσπάθεια θα τον βοηθήσει ο σπουδαίος Γάλλος ίντερ, Ολιβιέ Νιοκάς!

Ο Νιοκάς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Θρύλο, για την έλευσή του στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά τη νέα σεζόν, αλλά πρωτίστως να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Τα σκήπτρα του στο ελληνικό Χάντμπολ. Ο Νιοκάς είναι μία προσθήκη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Καρασαββίδη. Έμπειρος, είναι 36 ετών, με τρομερές παραστάσεις (Ναντ, Κρετέιν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάλινγκεν, Αλκομπετά), ενώ την τελευταία χρονιά είχε 44 γκολ στο πρωτάθλημα Σκοπίων, με 60% ευστοχία.

Ο Νιοκάς έχει στη… φτωχή συλλογή του, ένα ασημένιο μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, αλλά και ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017! Κατέκτησε και το Champions Trophy το 2018! Μιλάμε για πρώτης τάξεως προσθήκη, στη μηχανή των πρωταθλητών!

Δείτε τον:

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Νιοκάς, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης