Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μπαμ με Νιόκας!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μπαμ με Νιόκας!
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 16:45

Είναι επίσημο! Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του και ανακοίνωσε τον σπουδαίο Γάλλο αριστερός ίντερ, Ολιβιέ Νιόκας! Μια σπουδαία μεταγραφή, την οποία ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί και ανεβάζει επίπεδο όχι μόνο την ομάδα του, αλλά και το άθλημα συνολικά! Μεθοδικά και με σωστές ενέργειες, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια μεταγραφή-μπαμ, όπως αυτή του Νιόκας! Δείχνει με τέτοιου είδους κινήσεις, ότι στόχος του είναι αφενός το να παραμείνει στην κορυφή, αφετέρου το να τονώσει συνολικά το ελληνικό χάντμπολ, φέρνοντας μεγάλους παίκτες από το εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και εκτός συνόρων, προσελκύοντας μεγάλες προσωπικότητες από το ευρωπαϊκό χάντμπολ, με αποτέλεσμα να τονώνει συνολικά το άθλημα! Το οποίο, εδώ που τα λέμε, έχει αρκετά πράγματα, τα οποία πρέπει να φτιάξει, για να πάει στο επίπεδο που πρέπει.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες της μεγάλης μεταγραφής του Νιόκας, η οποία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολιβιέ Νιόκας. Ο Γάλλος αριστερός ίντερ (ημ. γέννησης 28/6/1986, ύψος 1,87μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ.

Ο Ολιβιέ Νιόκας έπαιξε την περσινή σεζόν στην Βαρντάρ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Βόρεια Μακεδονία. Στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το γαλλικό (Παρί Σεν Ζερμέν, Ναντ, Κρέτειλ), το γερμανικό (Μπάλινγκεν) και το ισπανικό (Αλκομπεντάς). Το 2018, με τη γαλλική Ναντ, ο Ολιβιέ Νιόκας κατέκτησε το EHF Champions League, ενώ με την Εθνική ομάδα χάντμπολ της Γαλλίας (32 συμμετοχές, 69 γκολ), το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Προηγούμενες ομάδες:

2021-22 Βαρντάρ (Βόρεια Μακεδονία)

2016-21 Ναντ (Γαλλία)

2014-16 Μπάλινγκεν (Γερμανία)

2009-14 Κρέτειλ (Γαλλία)

2008-09 Αλκομπεντάς (Ισπανία)

2006-08 Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Διαβάστε επίσης