Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπροστά στον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Μπροστά στον πρώτο τίτλο της σεζόν!
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:14

Μπροστά στην πρώτη του μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, στο Χάντμπολ Ανδρών! Απέναντι στην Πυλαία, Κυπελλούχο Ελλάδας, ο Θρύλος μπαίνει στον τελικό του Σούπερ Καπ, με στόχο να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν! Τον πρώτο από τους τίτλους, τους οποίους θα διεκδικήσει φέτος, μπαίνοντας ενισχυμένος και έτοιμος για νέες κορυφές, στη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως όλα κρίνονται στο γήπεδο. Εκεί όπου ο Θρύλος κατεβαίνει ενισχυμένος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του, καθώς οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι ξανά εκεί, για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Καρασαββίδη.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την «παρθενική» τους επίσημη «μάχη» για φέτος και στοχεύουν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2022-23. Ο Θρύλος θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του Super Cup, όμως οφείλει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα στην Πυλαία και να «μπει» με το «δεξί» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο τελικός του Super Cup χάντμπολ είναι αφιερωμένος στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, με τα έσοδα των εισιτηρίων (5 ευρώ) να προορίζονται για τις ανάγκες των 90 παιδιών, που φιλοξενούνται στη δομή.

Διαβάστε επίσης