Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για νίκη-μήνυμα ο Θρύλος, στο Χάντμπολ!

Έτοιμος για νίκη-μήνυμα ο Θρύλος, στο Χάντμπολ!
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:06

Έχουμε αναλύσει πολλάκις τις τελευταίες ημέρες, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του παιχνίδι στη νέα Handball Premier, απέναντι στην ΑΕΚ. Στις 19:00 η πρεμιέρα του πρωταθλητή στο νέο πρωτάθλημα, εκτός έδρας και κάτω από πολλές σκιές. Μετά την κατάκτηση του Super Cup, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των «κιτρινόμαυρων», ώστε να μπουν με το «δεξί» στο δρόμο για την υπεράσπιση των σκήπτρων τους, του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός έχει σταθεί όσο χρειάζεται στα γύρω-γύρω, ζητώντας την παρουσία εισαγγελέα στο κλειστό της ΑΕΚ, όπου το ματς θα διεξαχθεί -θυμίζουμε- χωρίς τηλεοπτική μετάδοση. «Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα ντέρμπι για εμάς, είναι ένα ματς που δεν κρίνει πολλά πράγματα, αλλά οι ασυνήθιστες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας έχουν πεισμώσει. Η ΑΕΚ για άλλη μια χρονιά έχει πολύ καλή ομάδα, όμως φέτος η δική μας αφετηρία είναι διαφορετική από την περσινή. Θα βασιστούμε, λοιπόν, στην περσινή μας λογική. Την άμυνα», είπε χαρακτηριστικά ενόψει του ματς, ο Γιώργος Καρασαββίδης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 την ΑΕΚ, στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ και όλο το ενδιαφέρον είναι εκεί. Ο Θρύλος θέλει να στείλει μήνυμα, με το «καλημέρα» και να πάρει την πρώτη του νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης