Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρασαββίδης: «Το δέσιμο με τους παίκτες είναι καταπληκτικό»

Καρασαββίδης: «Το δέσιμο με τους παίκτες είναι καταπληκτικό»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:13

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/9) στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η Media Day της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου!

Παράλληλα με τη Media Day, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφηση των «ερυθρόλευκων» για τη σεζόν 2022-23.

Ο κόουτς του Θρύλου, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε: «Οι στόχοι για τη νέα χρονιά είναι η κατάκτηση και πάλι του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου. Θα δούμε πώς θα πάει και η Ευρώπη, γιατί εκεί παίζει μεγάλο ρόλο και η κλήρωση, στόχος μας όμως είναι να έχουμε μια καλή πορεία. Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε προπόνηση με μεγαλύτερη όρεξη.

Δεν φοβάμαι το γεγονός, ότι στους στόχους έχει προστεθεί και η Ευρώπη, γιατί έχουμε βάθος στο ρόστερ και έχουμε δείξει, ότι εμπιστευόμαστε πάρα πολύ όλους τους παίκτες που έχουμε. Δεν έχει σημασία ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, αυτό είναι το καλό. Πέρυσι, ήμασταν μια καθαρά αμυντική ομάδα, το επόμενο βήμα είναι να προσθέσουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, να τρέξουμε με τη μπάλα, θα το καταφέρουμε και αυτό και ο κόσμος θα βλέπει πιο όμορφο παιχνίδι. Επιπλέον, έχουμε παίκτες να μας βοηθήσουν εκεί που πέρυσι είχαμε περισσότερο… σεταρισμένο παιχνίδι.

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να πω, ότι μεγάλωσα μαζί με την ομάδα, η εμπειρία που απέκτησα ήταν τεράστια, το δέσιμο με τους παίκτες είναι καταπληκτικό. Ό,τι και να έχεις περάσει στην καριέρα σου, το να παίζεις για τίτλο δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Πλέον, η μεγάλη διαφορά είναι, πως δεν είμαστε πλέον αουτσάιντερ. Πλέον, καλούμαστε όλοι μαζί να μεγαλώσουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο. Και σίγουρα, ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο. Η ομάδα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.

Πέρυσι, κερδίσαμε περισσότερο κόσμο και αυτό αρχίσαμε να το βλέπουμε από τον αγώνα του Super Cup. Είναι πολύ μέσα στην ομάδα σιγά-σιγά, συμμετέχουν, γνωρίζουν πλέον το άθλημα, μας βοηθάνε και θα μας βοηθήσουν και στα… μικρά παιχνίδια, που πολλές φορές τα υποτιμούμε. Και εκεί χρειάζεται ο κόσμος να σπρώξει έναν παίκτη που είναι η μέρα που δεν βρίσκεται στο 100%. Στο ντέρμπι, σίγουρα ο κόσμος θα βοηθήσει, ήταν το 50% της ομάδας μας και στην Ευρώπη μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να λέμε τα ίδια».

Διαβάστε επίσης