Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαδόπουλος: «Οι νέοι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει»

Παπαδόπουλος: «Οι νέοι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:47

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/9) στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η Media Day της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ένας εκ των «ερυθρόλευκων» που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ο Βύρωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Καθημερινά, προσπαθούμε να γινόμαστε μέσα από τις προπονήσεις όλο και καλύτεροι. Μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Η πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε, αλλά αποτελεί ένα πολύ καλό πάτημα να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας, να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Θεωρώ, ότι είναι καλό πως όλες οι ομάδες παίζουν με όλες σε έναν πλέον όμιλο, όλες έχουν βελτιωθεί, δουλειά μας είναι να σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά εμείς και η ΑΕΚ είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες και θα παλέψουμε στο τέλος για τον τίτλο. Εμείς παίζουμε σε μια ομάδα, που οι απαιτήσεις πάντα είναι υψηλές!

Έχουμε ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να κρατήσουμε όμως το πάθος και την ομοιογένεια που είχαμε πέρυσι. Κρατήσαμε τον κορμό, να πατήσουμε πάνω σε αυτόν. Είδατε στη Χαλκίδα κάθε ματς για εμάς ήταν μια μάχη! Αυτό θέλουμε και για φέτος για να επαναλάβουμε την επιτυχία μας. Οι νέοι παίκτες ξέρουν σε τι ομάδα έχουν έρθει και μπροστά σε ποιους φιλάθλους παίζουν».

Διαβάστε επίσης