Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτη δράση ημέρα! Αρχή με χάντμπολ! (photo)

Γεμάτη δράση ημέρα! Αρχή με χάντμπολ! (photo)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 10:42

Ο Θρύλος είναι διαρκώς στις… επάλξεις! Σε όλα τα αθλήματα, παραμένει σε εγρήγορση και κάθε ημέρα που περνά έχει ολοένα και περισσότερες υποχρεώσεις στο πρόγραμμά του! Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο Ερασιτέχνη έχει και σήμερα αγώνες στο πρόγραμμα και την αρχή κάνει το χάντμπολ Ανδρών, στις 15:00! Και με live streaming!

Μετά την άνετη επικράτηση (20-33) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ, για τη 10η αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην Ηλιούπολη. Σήμερα Τετάρτη (30/11) στις 15:00 (YouTube/OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στην έδρα τους την Νάουσα, για την 11η «στροφή» της Handball Premier. Κόντρα στην ομάδα της Νάουσας, ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και να πανηγυρίσει στην Ηλιούπολη τη 10η διαδοχική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

«Πρέπει να παίξουμε σε πολύ ψηλό ρυθμό μέχρι το τέλος. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα μας και το παιχνίδι στον ενδιάμεσο χώρο. Η μέρα και η ώρα είναι δύσκολες και για εμάς και για το κοινό. Για αυτό το λόγο, όμως, θα θέλαμε τη βοήθεια όσο περισσότερου κόσμου μας, ώστε να σπρώξει την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρασαββίδης.

Διαβάστε επίσης