Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραμπουρνιώτης: «Να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι»

Καραμπουρνιώτης: «Να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι»
Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 12:16

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, μετά την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, ο διεθνής πίβοτ του Θρύλου ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εμφανιστούν ακόμα πιο έτοιμοι με τον Δούκα

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης:

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό δείξαμε στην ΑΕΚ, ότι εμείς θέλουμε περισσότερο από αυτούς να περάσουμε στον αυριανό τελικό. Ήταν ένα ματς που στηριχθήκαμε στην άμυνα, σε συνδυασμό με τον τερματοφύλακα μας.

Κάναμε ό,τι ακριβώς είπαμε στα αποδυτήρια και αυτό μας έδωσε την πρόκριση. Όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει, αύριο θα είναι και πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να πάμε στο ξενοδοχείο, να ξεκουραστούμε, να δούμε τον αγώνα του Δούκα στο βίντεο και αύριο, να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος έτοιμος για κούπα!

Θρύλος έτοιμος για κούπα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Δούκα, στον μεγάλο τελικό στο Νάυπλιο, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου της ιστορίας τους. Έναρξη στις 19:15.