Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραμπουρνιώτης: «Να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»

Καραμπουρνιώτης: «Να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 23:06

Mετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τρίτο τελικό της Handball Premier, o Θρύλος είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στην έδρα του για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Την Παρασκευή (26/5) στις 19:30, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης, με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο τελικό!

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε: «Σήμερα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το break στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη, παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Όμως, είχαμε ένα διάστημα που δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη διαφορά. Στο τέλος, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν υπήρχε πολύς χρόνος για αυτό. Θέλουμε, την Παρασκευή, με τη βοήθεια του κόσμου μας, να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το νταμπλ».

Διαβάστε επίσης

Για το 2-2 ο Θρύλος

Για το 2-2 ο Θρύλος

Στραμμένη την προσοχή της στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, έχει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε

Ο Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή προσπάθησε μέχρι τέλους για να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier, όμως γνώρισε την εκτός έδρας ήττα.