Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 15:04

Το τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του σε μία χρονιά που έκλεισε με την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά έχοντας κατακτήσει τους δύο από τους τρεις εγχώριους τίτλους, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ.

Ο Θρύλος πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν. Ολυμπιακός και ΑΕΚ ολοκλήρωσαν με... ισορροπία τις αναμετρήσεις των τελικών, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 4 φορές (3 στην έδρα τους και μία σε ουδέτερο γήπεδο) φέτος τους «κιτρινόμαυρους» και την ΑΕΚ να παίρνει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην έδρα της.

Ο Ολυμπιακός βίωσε για πρώτη φορά το συναίσθημα του να χάνει τίτλο από την ΑΕΚ η οποία για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια τα... κατάφερε. Ο Θρύλος όμως δεν σταματά εδώ, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να κατατκά τίτλους. Άλλωστε, τα κατάφερε και φέτος, παίζοντας ψυχωμένα και με μικρότερο μπάτζετ, απέναντι σε μία ΑΕΚ η οποία έχει έναν χορηγό και ενισχύει το συγκεκριμένο τμήμα. Άλλωστε όταν έχεις και το μεγαλύτερο μπάτζετ, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε αυτές τις συνθήκες έφτασαν στους τελικούς και ήταν άξιοι διεκδικητές του τίτλου. Φυσικά, η εξέλιξη στον πέμπτο τελικό θα μπορούσε να ήταν και διαφορετική αν δεν υπήρχε η αποβολή του Μοντόρο...

Οι μάγκες του Χάντμπολ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές υπερηφάνειας, ενώ ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια του τμήματος, κάτι το οποίο φαίνεται και από την ανταπόκρισή του στα social media και από τη στήριξή του στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης