Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαντωνόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην κορυφή, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια»

Παπαντωνόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην κορυφή, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια»
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:53

Το σύνθημα για τον τελικό του Super Cup με την ΑΕΚ, στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν έδωσε ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Πάνος Παπαντωνόπουλος, με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr.

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στους Κυπελλούχους Ελλάδας και τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχουμε δεθεί σε μεγάλο βαθμό σαν ομάδα. Θα δώσουμε το 1.000% μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί η αυτή η ομάδα πρέπει να είναι στην κορυφή. Θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια και τα πάντα».

Αναλυτικά, ο διεθνής τερματοφύλακας του Θρύλου δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, υπάρχει κούραση, είναι λογικό. Ωστόσο, υπάρχει και παρά πολλή όρεξη για δουλειά από όλους μας! Από μεριάς μου, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και χάρη στο κλίμα που υπάρχει και στα παιδιά που ήταν από πριν στην ομάδα, προσαρμόστηκα εγώ, όπως και οι άλλοι καινούργιοι συμπαίκτες μου, γρήγορα. Αρχίζουμε και βγάζουμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, αυτό βοηθάει ότι έχουμε δεθεί σε μεγάλο βαθμό σαν ομάδα και είναι ένα σημαντικό κριτήριο, που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον τελικό του Super Cup, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Θα παλέψουμε και για τους τρεις εγχώριους τίτλους, θέλουμε να τους κατακτήσουμε και θα δώσουμε το 1.000% μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί η αυτή η ομάδα πρέπει να είναι στην κορυφή. Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια και τα πάντα».

Διαβάστε επίσης