Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράζουν» στην Πυλαία με την σφαγιαστική διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ!

«Βράζουν» στην Πυλαία με την σφαγιαστική διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ!
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:35

Έντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας για την 1η αγωνιστική την Handball Premier με την ΑΕΚ, είχαν οι ιθύνοντες της Πυλαίας.

Γεγονός που εκφράστηκε και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς είναι έξαλλοι από το «χειρουργείο» του γνωστός Τσάκωνας σε ρόλο παρατηρητή και της διαιτητική δυάδα των Καρυδακη-Γιακαλή που τα έβλεπαν όλα… κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης

ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ηττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Αποκορύφωμα , ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδακης Γιακαλής με τρία εξωφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.Καλουμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μπαμπαρατσας».

Διαβάστε επίσης