Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά»

Γραμματικός: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά»
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - 20:37

Θέση στους «32» της Ευρώπης έκλεισε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Με εξαιρετική εμφάνιση και στη ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο Θρύλος «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EHF European Cup, αφού επικράτησε με 38-29 της Ρέιμοντ Σάσαρι, με τον Νίκο Γραμματικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του (μοναδικός απών ο Παπαβασίλης).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Γραμματικός δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό για το κλαμπ να έχει παρουσία στην Ευρώπη. Σήμερα, ήμασταν σοβαροί, αντιμετωπίσαμε το ματς σοβαρά στη μεγαλύτερη διάρκεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση στην αρχή, γιατί η Σάσαρι ξεκίνησε το ματς 7-6, για 15 λεπτά περίπου. Ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε, μας βγήκε, βγάλαμε καλές άμυνες, πετύχαμε εύκολα γκολ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν σοβαροί.

Υπάρχει μια κούραση στην ομάδα και από το ταξίδι στην Ιταλία, υπάρχουν κάποιες ιώσεις στην ομάδα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Υπήρχαν και στιγμές χαλαρότητας, χάσαμε κάποια γκολ από τα έξι μέτρα, που δεν επιτρέπεται, όμως είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης