Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Γραμματικός: «Συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 15:01

Τον αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του EHF European Cup έμαθε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στη φάση των «32» της διοργάνωσης, ο Θρύλος, ο οποίος στον δεύτερο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες (24-31 στη Σαρδηνία, 38-29 στην Ηλιούπολη) την ιταλική Ρέιμοντ Σάσαρι, κληρώθηκε με την Τρόγκιρ από την Κροατία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο ματς των «32» του θεσμού στην έδρα της κροατικής ομάδας, στις 25/11 ή στις 26/11, ενώ τη ρεβάνς στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στις αρχές του Δεκεμβρίου (2/12 ή 3/12).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, δήλωσε: «Μια ομάδα από την Κροατία, η οποία βγήκε στην Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου. Δεν είναι της δυναμικότητας των ισχυρών δυνάμεων της Κροατίας, όμως είναι από μία πολύ μεγάλη σχολή του χάντμπολ, την κροατική. Θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια όταν πρέπει, έχουμε και παίκτες που γνωρίζουν καλά το κροατικό πρωτάθλημα, οπότε συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης

Εντός έδρας συνέχεια με τον Πανελλήνιο

Εντός έδρας συνέχεια με τον Πανελλήνιο

Το Σάββατο (28/10) στις 18:00 (OSFP TV), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο ΓΣ, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 6η «στροφή» της Handball Premier!