Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαβασίλης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί»

Παπαβασίλης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί»
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 23:25

Την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς στη Handball Premier, πανηγύρισε ο Θρύλος που επικράτησε με 25-20 της Πυλαίας στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή που είχε προηγηθεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Παράλληλα αυτή ήταν η 10η νίκη σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν (μαζί με τα ευρωπαϊκά ματς και το Super Cup), για τους Πειραιώτες που διεύρυναν το απόλυτο των επιτυχιών.

Ο Γιώργος Παπαβασίλης μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών, αλλά και για το νικηφόρο σερί του Θρύλου, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν είχαμε καλή παρουσία σήμερα, αλλά το καλό είναι ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Θεωρώ, ότι δεν κινδυνέψαμε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στην Πυλαία, που είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Τώρα, από την μεριά μας, έχουμε ένα 10 στα 10 σερί, το οποίο πρέπει και θέλουμε να συνεχίσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από εδώ και πέρα, έχουμε μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων, ανά 3-4 ημέρες. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα, συνδυάζοντας τα πολύ καλή παρουσία».

Διαβάστε επίσης

Για το «διπλό» στο Άργος!

Για το «διπλό» στο Άργος!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει με εκτός έδρας «αποστολή», η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου!