Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας, που ήρθε και μας στήριξε δυναμικά»

Γραμματικός: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας, που ήρθε και μας στήριξε δυναμικά»
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 20:45

Συνέχεια στην απολύτως νικηφόρα πορεία που διαγράφει, τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις έδωσε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος επικράτησε άνετα με 27-20 του Διομήδη στο Άργος, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier και έκανε το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γραμματικός, σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» και ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και τη στήριξε δυναμικά με την παρουσία της!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ενέργεια και τη διάθεση που έβγαλαν τα παιδιά, ξεκινώντας από την άμυνα, ενώ και η επίθεσή μας ήταν ικανοποιητική. Είχαμε καλό ρυθμό και είμαι γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας. Κάναμε κάποια λαθάκια, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα, θα τα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Τώρα, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αφού μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο μας, που ήρθε και μας στήριξε δυναμικά με την παρουσία του. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης