Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Έχουμε άλλους τρεις τελικούς ως το φινάλε του έτους»

Γραμματικός: «Έχουμε άλλους τρεις τελικούς ως το φινάλε του έτους»
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 23:32

Την πρόκριση στη φάση των «16» του EHF European Cup, πανηγύρισε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού που επικράτησε με 36-28 της Τρογκίρ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης. Ο Θρύλος ντούμπλαρε τις νίκες σε βάρος των Κροατών και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι με όνειρα και φιλοδοξίες, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο με το οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 10 και 18 Φεβρουαρίου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός, σχολίασε την εμφάνιση των Πειραιωτών και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άλλους τρεις τελικούς ως το φινάλε του έτους.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι, ότι ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, όπως και το πρώτο. Η Τρογκίρ προσπάθησε να επιβάλλει το δικό της ρυθμό, παίζοντας 7-6. Είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, κάναμε αρκετές άμυνες, πετύχαμε πολλά γκολ έχοντας έξω τον τερματοφύλακα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών, θα μπορούσαμε ίσως να ήταν η άμυνα μας λίγο κάτω από 28 γκολ. Δικαιολογούμαστε, όμως, καθώς είχαμε πολλά δίλεπτα. Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζουμε, έχουμε άλλους τρεις τελικούς ως το φινάλε του έτους, το κεφάλι κάτω».

Διαβάστε επίσης