Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Δομπρής: «Χρειαζόμαστε χρόνο, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι»

Δομπρής: «Χρειαζόμαστε χρόνο, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι»
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 23:35

Στην κορυφή του πρωταθλήματος, κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας στα... χέρια του, συνεχίζει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος αναδείχθηκε ισόπαλος 21-21 με την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Handball Premier και έκανε τη... δουλειά του, αφού διατηρήθηκε αήττητος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, «κλειδώνοντας» -ουσιαστικά- το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάμπης Δομπρής δήλωσε: «Η αλήθεια είναι, ότι το πρόβλημα στην επίθεση δεν το εντοπίσαμε σήμερα, το έχουμε εντοπίσει στη διάρκεια της σεζόν. Ο νέος προπονητής ήρθε με νέες ιδέες, προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη, θέλουμε χρόνο, η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ωραίο χάντμπολ, κατά διαστήματα παίξαμε καλό χάντμπολ. Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε χρόνο και είμαι σίγουρος, ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Θέλαμε να κερδίσουμε και για έναν ακόμα λόγο, για να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Η ισοπαλία εξακολουθεί να μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας, αν συνεχίσουμε, φυσικά, με καλά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε, η συνέχεια είναι δύσκολη σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης