Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δομπρής: «Πρόβα τζενεράλε για την Κρκα»

Δομπρής: «Πρόβα τζενεράλε για την Κρκα»
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 16:16

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (9/3), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Αερωπό Έδεσσας, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στις 17:00 (OSFP TV), για τη 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Μετά το «διπλό» (26-41) στην έδρα του Πανελλήνιου (17η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου θέλουν τη νίκη επί του Αερωπού, για να συνεχίσουν αήττητοι -και στην πρώτη θέση- την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Μπάμπης Δομπρής, δήλωσε: «Το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας είναι το τελευταίο, πριν τη διακοπή για την εβδομάδα της Εθνικής, με την οποία θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με την Ισλανδία. Η αλήθεια είναι, ότι όλο αυτό το διάστημα, έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν με την σλοβενική Κρκα και αύριο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους από εμάς, να κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε, για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Φυσικά, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 60 λεπτά και να πάρουμε το δίποντο».

Διαβάστε επίσης