Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσαν τον κόσμο του Θρύλου

Αποθέωσαν τον κόσμο του Θρύλου
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 14:59

Η στήριξη του κόσμου του Θρύλου στον προημιτελικό για το EHF European Cup χάντμπολ ανδρών δεν έμεινε ασχολίαστη από τους παίκτες της Κρκα. Εκτός από τις μεταξύ τους συζητήσεις, όπου τόνιζαν πως η ατμόσφαιρα των «ερυθρόλευκων» οπαδών ήταν εντυπωσιακή και ήταν μεγάλη η βοήθεια που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την ώθηση της εξέδρας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, υπήρξαν και σχετικές δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της σλοβένικης ομάδας, με πιο χαρακτηριστικές αυτές του Αλιάζ Λάβριτς.

«Για εμάς, ήταν μεγάλη εμπειρία να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, μπροστά σε τόσο ενθουσιώδεις οπαδούς, που δημιούργησαν ένα υπέροχο σκηνικό» τόνισε ο 30χρονος δεξιόχειρας περιφερειακός της Κρκα που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός έπαιξςε πολύ σταθερά στην άμυνα, κάτι που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην επίθεση. Το αμυντικό μας παιχνίδι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με, για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Τσέλιε (σ.σ για το κύπελλο Σλοβενίας).

Πιθανότατα έγινε αισθητή η κούραση, όπως και το μεγάλο ταξίδι, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Γεγονός είναι ότι μέσα σε τρία λεπτά κάναμε μια ανατροπή από μείον επτά σε μείον τρία τέρματα. Αν έχουμε μια καλή μέρα, μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Ο δρόμος για τα ημιτελικά δεν έχει ακόμη κριθεί και δεν θα υψώσουμε λευκή σημαία».

Διαβάστε επίσης