Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάμπιτς: «Ιστορική νίκη, παλέψαμε σαν... λιοντάρια!»

Μπάμπιτς: «Ιστορική νίκη, παλέψαμε σαν... λιοντάρια!»
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 22:17

Ιστορία έγραψε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού η οποία «έκλεισε» θέση στους «4» της Ευρώπης για πρώτη φορά και μάλιστα, αήττητη! Με πάθος και σπουδαία εμφάνιση, ο Θρύλος νίκησε με 25-19 την Κρκα στη Σλοβενία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του EHF European Cup και προκρίθηκε -για πρώτη φορά στην ιστορία του- στα ημιτελικά.

Στην τετράδα του EHF European Cup, η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Φερεντσβάρος, για την πρόκριση στον τελικό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής, Ζέλικο Μπάμπιτς, δήλωσε: «Θα ήθελα να υπογραμμίσω, πώς έχουμε πετύχει μια ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό στα κύπελλα Ευρώπης. Όλοι μας είμαστε πολύ περήφανοι! Γιατί αγωνιστήκαμε με καρδιά. Επίσης, παλέψαμε σαν... λιοντάρια! Έτσι, στο τέλος καταφέραμε εκτός από την πρόκριση να πάρουμε και τη νίκη. Επομένως, τώρα θα αγωνιστούμε στα ημιτελικά του EHF European Cup. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να υπογραμμίσω την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Επαναλαμβάνω, πώς είμαι ιδιαίτερα περήφανος. Καθώς έκαναν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε πολύ χαρούμενοι για ό,τι έχουμε πετύχει έως τώρα με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης