Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την υπέρβαση οι «ερυθρόλευκοι»

Για την υπέρβαση οι «ερυθρόλευκοι»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 20:26

Το ονειρικό ευρωπαϊκό ταξίδι των τμημάτων του Ολυμπιακού συνεχίζεται και για την ανδρική ομάδα χάντμπολ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Βουδαπέστη για την πρώτη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος για τα ημιτελικά του EHF European Cup το Σάββατο (20/4, 15:00), στην πρώτη παρουσία του τμήματος στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που από μόνο του συνιστά τεράστια επιτυχία.

Όμως, ο Ζέλικο Μπάμπιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως μπροστά τους ανοίγεται μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία και να βρεθούν για πρώτη φορά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Το εγχείρημα από μόνο του είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί οι Ούγγροι έχουν τη δική τους παράδοση στο χάντμπολ, ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και η Φερεντσβάρος μοιάζει με ένα εμπόδιο, όχι ανυπέρβλητο, αλλά σίγουρα εξαιρετικά δύσκολο για τον Θρύλο.

Ακόμα και έτσι, όμως, και παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ο Θρύλος αν παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι, τότε μπορεί να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Βουδαπέστη και να διεκδικήσει με τους καλύτερους δυνατούς όρους τις πιθανότητες πρόκρισης σε μια εβδομάδα (27/4) στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Διαβάστε επίσης