Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάββας: «Θέλουμε και τις δύο κούπες» (video)

Σάββας: «Θέλουμε και τις δύο κούπες» (video)
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 20:43

ΕΠΟΣ, ο Ολυμπιακός -αήττητος- σε ευρωπαϊκό τελικό στο χάντμπολ! Ο Θρύλος νίκησε με 39-32 την Φερεντσβάρος στον δεύτερο ημιτελικό του EHF European Cup στο κατάμεστο κλειστό της Ηλιούπολης και με έξτρα «όπλο» τον κόσμο του, έγραψε ιστορία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό!

Mάλιστα για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού μίλησε ο πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ κόντρα στη Φερεντσβάρος, Σάββας Σάββας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σάββας Σάββας: «Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιήσαμε σήμερα. Γράψαμε ιστορία, περάσαμε στους τελικούς της Ευρώπης, αυτός ήταν ο στόχος μας και μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία! Η ομάδα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, θέλουμε και τις δύο κούπες, πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Τα κεφάλια μέσα, σκληρή δουλειά, για να μην τελειώσει αυτό το όνειρο. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη μεγάλη στους στήριξη, μια κατάμεστη Ηλιούπολη. Τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν ο όγδοος μας παίκτης και τους περιμένουμε και να μας στηρίξει και στη συνέχεια. Πιστεύω, ότι με αυτή την ποιότητα της ομάδας και αυτό τον κόσμο, θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό».


Διαβάστε επίσης