Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ βλέπουμε τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό του Θρύλου!

Εδώ βλέπουμε τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό του Θρύλου!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 17:29

Έτοιμη για την πιο σημαντική ευρωπαϊκή «μάχη» της ιστορίας της, στην Ισλανδία, είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Ο Θρύλος βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου απόψε, Σάββατο (17/5) στις 20:00 (EHF TV), αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βάλουρ, για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup. Στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό τους, οι «ερυθρόλευκοι» τίθενται αντιμέτωποι με μία πολύ δυνατή ομάδα («12 στα 12» φέτος στην Ευρώπη) στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της εντός έδρας ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (25/5, 20:00).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του EHF European Cup είναι πολυνίκης του πρωταθλήματος (24) και του Κυπέλλου (12) Ισλανδίας, ενώ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και από ομίλους Champions League (και μία συμμετοχή σε τελικό, το 1980).

Δείτε ΕΔΩ το ματς ζωντανά (με εγγραφή στο σάιτ της EHF).

Live γραπτή ενημέρωση ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Συγκλονιστικός ο Ολυμπιακός στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό, είχε τον έλεγχο για 50 λεπτά, αλλά ηττήθηκε (30-26) από την Βάλουρ. Στο ΣΕΦ, όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» για το ευρωπαϊκό.