Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΣΕΦ ο ευρωπαϊκός τελικός του Θρύλου!

Στο ΣΕΦ ο ευρωπαϊκός τελικός του Θρύλου!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 22:13

Σπουδαία προσπάθεια, συγκλονιστική εμφάνιση από την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στο μεγαλύτερο ματς της ευρωπαϊκής της ιστορίας (έως το επόμενο). Ο Θρύλος, αν και είχε τον έλεγχο για κάτι παραπάνω από 50 λεπτά, ηττήθηκε με 30-26 από την πανίσχυρη Βάλουρ στην Ισλανδία, στον ιστορικό πρώτο τελικό του EHF European Cup, ωστόσο άφησε πολύ αισιόδοξα σημάδια! Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο χάντμπολ και στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης στην έδρα τους, με «όπλο» τον κόσμο τους, μπορούν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση κόντρα στην Βάλουρ και να γράψουν ιστορία.

Μάλιστα, ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ισλανδική ομάδα, θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που αναμένεται να διευθετηθούν την Κυριακή 19/5), το άλλο Σάββατο (25/5) στις 20:00.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Συγκλονιστικός ο Ολυμπιακός στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό, είχε τον έλεγχο για 50 λεπτά, αλλά ηττήθηκε (30-26) από την Βάλουρ. Στο ΣΕΦ, όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» για το ευρωπαϊκό.