Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπούκα! (video)

Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπούκα! (video)
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 13:50

Δεν σταματάει να πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, ο οποίος διεκδικεί ευρωπαϊκά τρόπαια σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, κάτι μοναδικό, μυθικό, θρυλικό. Το Σάββατο (25/5, 20:00), ο Θρύλος διεκδικεί το πρώτο του ευρωπαϊκό στο χάντμπολ, καθώς υποδέχεται την ισχυρή Βάλουρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup.

Στη μεγάλη «μάχη» του EHF European Cup κόντρα στους Ισλανδούς, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου τους στο ΣΕΦ, με σκοπό να γράψουν «χρυσή» (σελίδα στην) ιστορία!

Μάλιστα, τα εισιτήρια του ευρωπαϊκού τελικού Ολυμπιακός-Βάλουρ στο Φαληρικό στάδιο, κυκλοφόρησαν χθες, Δευτέρα (20/5), για τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Υπενθυμίζεται, η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Θρύλου: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βάλουρ θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ, για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού:

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/5, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€

*Τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ ισχύουν και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.

*Στον τελικό με τη Βαλούρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους».

Δείτε την ανάρτηση:


Διαβάστε επίσης