Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαντωνόπουλος: «Το Σάββατο όλοι ΣΕΦ»

Παπαντωνόπουλος: «Το Σάββατο όλοι ΣΕΦ»
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 18:48

Με το «δεξί» στους ημιτελικούς των playoffs του πρωταθλήματος «μπήκε» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος, ο οποίος προηγήθηκε με +14 (36-22), επικράτησε εύκολα με 41-29 της Δράμας στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τον πρώτο ημιτελικό και έκανε το 1-0 στη σειρά και συνάμα, το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ζέλικο Μπάμπιτς στρέφουν, πλέον, εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού του Σάββατο (25/5) το βράδυ (20:00), υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ισχυρή Βάλουρ, για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup, με στόχο την ανατροπή-κατάκτηση του τίτλου.

O διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Πάνος Παπαντωνόπουλος, δήλωσε: «Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και ταξίδι, η ομάδα ήταν έτοιμη και συγκεντρωμένη για 60 λεπτά απέναντι στην Δράμα. Κάναμε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών και τώρα, το μυαλό μας είναι στο ιστορικό ματς του Σαββάτου, όπου θέλουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό. Καλώ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να μας στηρίξει και να είναι εκεί, να είναι ο όγδοος μας παίκτης για αυτήν την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Θέλουμε τον κόσμο μας, γιατί μας ωθεί και μας σπρώχνει με τη φωνή και την υποστήριξη του κάθε φορά που είναι στο πλευρό μας. Οπότε, το Σάββατο όλοι ΣΕΦ».

Διαβάστε επίσης