Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ευχαριστώ» του Σάββα και το σύνθημα για το πρωτάθλημα! (photo)

Το «ευχαριστώ» του Σάββα και το σύνθημα για το πρωτάθλημα! (photo)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 22:15

Μόνο περηφάνια για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, η οποία έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρώτου της ευρωπαϊκού τίτλου. Ο Θρύλος έφτασε στο τέλος της διαδρομής του EHF European Cup, μετά από μία εντυπωσιακή πορεία, όμως το Σάββατο (25/5), στον δεύτερο τελικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σε 7.500 φιλάθλους, στάθηκε άτυχος, καθώς «λύγισε» στη διαδικασία των πέναλτι (4-5) από την ισχυρή Βάλουρ.

Ο ΓΑΥΡΟΨΥΧΟΣ άσος, δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από μικρό παιδί, που ήταν άτυχος και έχασε το τελευταίο πέναλτι, αγωνίστηκε τραυματίας στον χθεσινό ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ, με ένεση, με δική του ευθύνη, παρότι δεν έκανε ούτε προπόνηση τις προηγούμενες κι όμως, τα έδωσε όλα κόντρα στην ισλανδική ομάδα.

Μάλιστα, πριν από λίγο έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του που φοράει την ερυθρόλευκη ριγωτή, ενώ, ευχαρίστησε τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την στήριξη. Τέλος, ο σπουδαίος χαντμπολίστας έστειλε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε το μήνυμα του:

Διαβάστε επίσης