Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όραμα συνεχίζει να μεγαλώνει, 201 τίτλους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Το όραμα συνεχίζει να μεγαλώνει, 201 τίτλους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 22:05
Πάντοτε ο Ολυμπιακός και οι ΓΑΥΡΟΙ καμάρωναν για τα τμήματα του ερασιτέχνη και τα όσα έχουν καταφέρει. Αυτό γίνεται για ακόμα μία φορά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο χάντμπολ, σε μία σεζόν κατά την οποία το συγκεκριμένο τμήμα έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Η κατάκτηση της Handball Premier αποτελεί τον τίτλο υπ' αριθμόν 201, όσον αφορά τα τμήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη Θρύλο. Διότι αυτή η ομάδα είναι Θρύλος, με αυτά τα επιτεύγματα, που γιγαντώνουν το όραμα ανθρώπων, όπως ο «στυλοβάτης» των τμημάτων, Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και με μεγάλη συνεισφορά στα τμήματα του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ευρωπαϊκοί τελικοί, αμέτρητα πρωταθλήματα και κυριαρχία σε όλα τα τμήματα, εντός αλλά και εκτός συνόρων. Από τους 314 τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, οι 201, ήτοι το 64%, ανήκουν στα τμήματα Βόλεϊ, Πόλο και Χάντμπολ, καθώς και το Μπάσκετ Γυναικών. Αν αναλογιστεί κανείς και το ότι η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η μόνη ελληνική με ευρωπαϊκό τίτλο, σε συνδυασμό με τις πολλές επιτυχίες του τμήματος Μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, μιλάμε για ένα milestone μοναδικό.
Όσο άλλοι ξέρουν μόνο να μιλάνε και να σπέρνουν τοξικότητα, ο Θρύλος συνεχίζει να μεγαλώνει την τροπαιοθήκη του και να γιγαντώνει το μύθο του, μπαίνοντας σιγά-σιγά στα 100 χρόνια ιστορίας του.

Διαβάστε επίσης